lördag 18 februari 2012

Snart så!


De här ligger hemma och väntar på er...

Vi är ju fler som väntar såklart! Men nu är det inte många dagar kvar innan ni får komma ut, vare sig ni vill det eller inte!

I torsdags hade vi fått en tid till ultraljudet för att kolla läget på er. Det var inte skönt att ligga på britsen den här gången...yr, kramp överallt och så magen som trycker.
Barnmorskan som skötte undersökningen hade väldigt svårt att klura ut vad som var vad på er. Ett tag såg hon TRE huvuden...och då blev er mor lite orolig! :) Hon fick helt enkelt kalla på överläkaren, som kom med en annan läkare också.  Men det hjälpte inte nämnvärt!
Det tog ett bra tag och många hårda och smärtsamma grepp om magen innan T tillslut knäckte gåtan! That´s my man!
Ni hade såklart flyttat er igen...men fortfarande ligger ettan med rumpan ner.

Efter undersökningen fick vi gå iväg med Fru Överläkare och prata igenom ett planerat snitt. Vi fick fylla i papper och så fick vi lite infomationsmaterial. Innan vi gick hem fick vi en eventuell dag, men de skulle höra av sig på telefon när de pratat med operation...det var tydligen många som "ville" ligga under kniven nästa vecka!
När vi kom hem ringde de med besked om ett datum två dagar tidigare än innan...oj, vad två dagar kan göra en mamma och en pappa glada!

Ni fortsätter att böka järnet i magen, ibland så mycket att jag inte vet om det är värkar jag har eller om det är ni som spjärnar mot. Är det så att ettan har vänt sig med huvudet igen när vi kommer in den där nervösa morgonen, då sätter de igång mig för en vaginal förlossning istället. Då kan det ju såklart dra ut på tiden lite mer, men det skulle kännas rätt bra i alla fall.

Hur som helst...snart är ni här och ni ska veta att vi är många som längtar efter er, inte minst er storasyster!


Puss!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar