fredag 13 maj 2011

Tuff vecka...


Känner mig som pelargonen till vänster...lite tom och sliten, men ändå med hopp om en blomstrande sommar. Vi har haft en tuff vecka på Korngatan. Livet går ju upp och ner och det vore ju för trist annars...men när man är i de där nedgångarna så önskar man ju bara att få komma upp!

Vår söta dotter Vera har till råga på allt kommit in i en fas där hon tjuter hysteriskt så fort det går emot henne det minsta. Hysteriskt är ordet och det är minst sagt tålamodsprövande. Hon har också fått för sig att hon inte ska somna direkt på kvällarna utan ligga och skrika efter mamma eller pappa. Vi har fått andas och räknat till tio flera gånger den här veckan.

MEN...nu är det fredag och vi ska försöka njuta av helgen till fullo. Hoppas på att energin räcker till lite pyssel hemma. Vore skönt att få upp dörrarna till garderoberna och få lite ordning på lite fler tavlor.
Igår efter jobbet och hämtning på dagis åkte vi till City Gross. Mest för att de hade superhärliga moussetårtor till ett minipris, som vi tyckte att vi var värda. Moussetårtan fick underkänt, men de hade stora olivträd för 129 kronor! De ser ju kanske inte så mycket ut för världen, men visst var de värda straxt över hundralappen?! Vi får se om vi kan klippa till det lite och få det att trivas.



Just nu står det i en gammal plasthink i väntan på något snyggare...
man är ju lite rädd om parketten i ett nytt hus!


Som sagt, nu ska det njutas av helgen. Har precis avnjutit en god middag och placerat oss i soffan med lite godis. Ska släcka ner datorn och bara gosa med min älskling.

Kram och trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar