tisdag 20 mars 2012

Bebisbubbla...gånger två!

Vart tar tiden vägen?
Herregud...vi lever verkligen i ett vakuum. Den dubbla bebisbubblan är ett faktum!Vi har hyfsade bra dagar och så har vi dagar som igår, då vi undrar vad vi gjort och bara vill gömma oss i garderoben och inte komma ut på ett tag.
Det är skitjobbigt! Har nog aldrig känt mig så otillräcklig...och då är vi ändå två vuxna hemma. Vågar knappt tänka på hur det ska bli om en månad då T börjar jobba heltid. Som tur är har man inte tid att tänka mer än nån timma framåt.

Imorgon är Selma och Greta 4 veckor och på torsdag fyller de "1 månad". Vi har gått från två sovande tjejer som gick ner för mycket i vikt, till två bruttor som gärna får sova så mycket de vill och går upp alldeles utmärkt i vikt.
Vi var på BVC idag och Greta väger nu 4095g och är ca 53 cm lång...hon hade gått upp ca 500 g på en vecka. Selma hade gått upp lika bra och väger nu 3625 g och är också 53 cm lång. Skönt! Men med ätandet som är bättre kommer också lite magknip...inte lika skönt.

Hela familjen, minus mig själv, har varit förkylda en tid nu. Tony är mest hängig och småtjejerna är snoriga. I natt fick vi sitta upp och sova med Greta. Det gör ju inte situationen lättare direkt.

Men hörreni...lite positivitet nu! Våren är på väg! Värmen kommer snart! Lääängtar efter att kunna ta långa promenader i solen och ställa vagnen i trädgården när man kommer hem, ta en kaffe i solen och planera för hur trädgården ska växa fram. Har fått fria tyglar av min man och en budget på...0 kronor! Han är fantastisk den där! :)

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar