lördag 3 mars 2012

Upp och ner...



Dagarna flyter ihop med nätterna och när vi har våra jobbiga stunder så känns det som den här tiden bara är ett jobbprojekt som vi ska ta oss igenom. Vi sätter klockan och försöker pumpa i våra sötisar så mycket mat vi bara kan. Projektet "Se till att framförallt Selma ökar fortare i vikt" tar som ni förstår all kraft och ibland när sömnen blir allt för frånvarande så ökar också oron.
Storasyster V har visat reaktioner på den nya familjesituationen genom att få en mängd utbrott och vara antingen extremt pappig eller mammig. Inte underligt egentligen. Skönast är att hon är supersnäll mot sina systrar och vill ofta gosa och pussa på dom.

Men vad jag ville komma till är att vi ju också har stunder när vi har det lugnt och skönt och faktiskt kan njuta av våra tre solstrålar.
Idag har det varit en sån dag. V har bara haft några småutbrott, Selma har "tuttat" lite bättre, vi har sovit middag hela familjen, haft fikabesök av bästa grannarna och haft en myskväll med en pigg och mysig storasyster och två sovande småsystrar, pizza och lite lördagsgodis.
Pizzan föreslog T att vi skulle äta för att jag behövde energin (har trots en bra dag känt mig väldigt urlakad, snurrig och trött)...inte alls för att han var sugen själv! ;)

Nu inväntar vi en ny amning om en liten stund. Den tar lite mer än en timma och sen är det förhoppningsvis dags att få en liten sovstund fram till nästa pass. Bara smådamerna vill sova då också!


Go´kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar